söndag 3 januari 2010

vilken jävla dag!!!

Vilken Jävla bra start på dagen...
Började jobbet vid fem och mjölkningen flöt på relativt bra sen blev det helt svart och allt la av!!!
Va flera säkringar som gott och anledningen till detta var att det hade brunnit i proppskåpet så huvudsäkringarna hade smält ihop. Vilken jävla idiot har satt ihop skiten egentligen kan ju inte påstå att jag vill ha samma elektriker till mitt hem.
Men nåja efter att jag och Anders lyckats bända upp propparna och fixa felet så var jag nu nästan en timme sen. Så jag körde i en extra växel men inte fan hjälpte det, en timme senare gick det lite fler säkringar. Sedan hade utgödslingen hoppat ur och skraporna går mer som is skrapor än utgödsling.
Men vad är inte en bal på slottet?
Hade varit alldeles fucking wunderbar för ni tror väl inte att dagen slutar där..
Nej nej alla slangar till amman hade åxå frusit men det räckte med varmvatten så hade jag fixat problemet. Sen skulle jag ju bara fodra och då funkade inte lastmaskinen, batteriet hade laddat ur + att disken larmade så jag fick starta om anläggningen.
Ja så kan det vara en dag på jobbet, så min planering över dagen försvann så fort jag satte min fot i ladugården.

Men nu har jag både fått i mig lite kaffe och baguette så nu är jag inte lika bitter, fast jag vet att om två timmar ska jag iväg till jobbet igen. Får ju se hur länge denna dagen vara, alltid lika spännande hahaha!!!

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar