fredag 26 mars 2010

Alltid dessa fredagar

Alltid dessa fredagar
Jobbar ju i princip alltid kväll på fredagar och det funkar men då vill man ju alltid bli klar snabbt, för man vill hem.
Gick väl vägen men fick jobba ifatt lite för att hinna med allt.
Till att börja med så har vi en ko som fått kalvförlamning som vi inte får upp.
Har lyft ut henne utomhus och hon stod upp för två dagar sen men igår bara låg hon, vill inte resa sig. Så då får vi lyfta mamma Mu med lastmaskinen så hon kommer upp på fötter.
So long so good

En liten tabbe bara, vi körde fast minilastaren idag igen och idag var det lite svårare att få loss den då marken var bottenlös och halva maskinen var under marken. Jag som gnällde igår när hjulen hamnat under, ack så lite man vet om världen ibland.
Tog ju lite tid i och med att vi höll på att köra fast den stora hjullastaren åxå men allt löste sig och till slut kunde vi lägga alla krafter på kossan. Men hon har som sagt tappat livslusten vill inte stödja på benen....
Eller trivs hon med att ligga ute i solskenet med mat och vatten serverat?

Joppe fick följa med och hjälpa till kanske att han kunde skrämma upp henne.
Icke trotts att han gav sitt gällaste skall så lyckades inte han heller, tvärtom det var i stället Joppe som blev skrämd av sitt eget vrål!!!!

Fast hem kom jag och har precis ätit årets första grillmiddag =)
Ryggbiff med sallad och tsatsiki mums, sen stannade jag förbi affären och köpte tulpaner och en triss lott till min man.
Bara för att han är så UNDERBAR!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar